mart.
15
2014

I Got Love – Mario V REMIX (Nate Dogg Tribute)

R.I.P. Nate Dogg (19 aug. 1969 – 15 mar. 2011)

Mario V:

„Pe 15 martie 2011 se stingea din viaţã, la numai  41 de ani, Nathaniel Dwayne Hale a.k.a. Nate Dogg, unul dintre pãrinţii G-funk-ului. Am copilãrit cu stilul lui de muzicã, stil care şi-a pus amprenta definitiv în hip-hop, chiar şi în România. Influenţele lui Nate Dogg s-au simţit mulţi ani în liniile melodice cãntate de Villy, Cabron, Don Baxter, Doddy, de mine şi probabil de mulţi alţii. Printr-un hit ca “Un 2 Şi 3 De 0” o ţarã întreagã aţi avut parte de eleganţa lui Nate Dogg fãrã sã ştiţi. Chiar şi în 2014 ascultaţi Vlad Dobrescu, “Globul De Cristal” şi fredonaţi un refren construit pe reţeta Nate Dogg. Nu mulţi fac legãtura, dar mulţi bubuie zi de zi muzica asta în boxele din maşinã, sistemul audio de acasã, în cãşti şi alte gadget-uri. Iar asta ma bucurã mult!

Drept omagiu şi în semn de mulţumire pentru fanii hip-hop-ului clasic, g-funk şi underground, pentru toţi artiştii care au dus mai departe muzica lui Nate, vã prezint:

I Got Love – Mario V REMIX (Nate Dogg Tribute)

Audiţie plãcutã!”

Artwork: Crooked Design

Scris de Mario V in: News | Etichete: , , , ,

*  • BKLI

    …imi pare rau ca nu esti apreciat la adevarata ta valoare…ai o voce si talent superbeton…tataee ar trebui sa se ocupe mai mult de tine mai ales ca face pauze destul de mari intre proiectele b.u.g. …iti lipseste promovarea si este pacat sa te pierzi…sincer te apreciez foarte mult si cred in potentialul tau si nu vreau sa te pierzi…vezi Villy…care s-a stins incet-incet…ai experienta…si ai niste ani in spate…ai o voce rara in muzica noastra…tataee este singurul care poate sa scoata maximul din tine pentru ca este singurul profesionist de pe la noi…ti se potriveste stilul nate dogg ca o manusa…respect…

    Comentariu | 31 martie 2014 at 11:23 PM

All rights reserved: Site-ul Oficial Mario V.
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting