mai
28
2012

Albumul “Liber Pe Pământ” este online. Comandã-l acum!

Mario V a lansat primul album din cariera sa. Liber Pe Pământ” poate fi comandat online  pe suport de CD accesând unul dintre link-urile urmãtoare:

http://shop.bronews.com/magazin-hip-hop/mario-v-liber-pe-pamant-2012/

http://rapmusicstore.hiphopnews.ro/v1/?p=5822

http://shop.hiphopkulture.ro/mario-v-liber-pe-pamant-2012/

Albumul Liber Pe Pământ” conține 14 piese plus patru remix-uri și colaborări cu TataeeCaddillacGrasu XXLJerryCoOvP şi Adriana Vlad. Pe site-ul mariovoficial.com și pe contul de YouTube, au fost lansate cinci piese promo: “Liber Pe Pământ (cu Caddillac)”“Genul Meu”“Miliardar În Sentimente”“Tentații (cu OvP)” și “Talent Divin (cu Grasu XXL)”, iar pe 23 Mai 2012, Mario V a lansat primul său videoclip: “Nopți De Foc (cu Adriana Vlad)”.

“Liber Pe Pământ” se poate considera a fi un album elegant, clasic, cu un aer vintage datorită unor elemente precum chitări înregistrate live, tobe curate și ritmuri simple. Pe de altă parte, unele producții au abordări surprinzător de proaspete, obținute prin sound-ul sintetic și mult mai actual.

Practic, este un material de colecție ce vine pe suport fizic pentru a întregi lista albumelor lansate de Casa Productions și anume “Grasu XXL – Curaj” şi “M&G – „Asalt  Raggafonic”. Un album de suflet, în care speranța și sacrificiile, curajul și teama, eșecul și victoria, se întrepătrund natural ca în fiecare dintre noi. Este destinat în special celor care știu să prețuiască cea mai importantă piesă din puzzle-ul numit viață… și anume libertatea.

Nu uitaţi, albumul se poate comanda exclusiv online accesând unul dintre link-urile de mai sus, iar primele 150 de CD-uri vor conţine semnãtura lui Mario V.

 

 

 

Scris de Mario V in: News |

*

All rights reserved: Site-ul Oficial Mario V.
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting